Alle årets Grønlandsturer er nå fullbooket!

Derfor kommer vi nå ut med datoer for neste sommer, og kan invitere til en helt unik padleekspedisjon på Grønland 8-15. juli 2025!
Du kan være med som enkeltperson, eller du kan ta med deg vennegjengen.
Dersom du vil ha med deg jobben, så har vi egne turer for firmaer!
På privatturene bestemmer du selv hvor legnge du vil være i villmarken!

Bli med på et ekstraordinært eventyr til Sør-Grønland fra 8. til 15. juli 2025, hvor du vil dykke inn i den uberørte grønlandske villmarken, utforske historiske steder fra vikingtiden og den tidlige inuittkulturen, møte dagens inuitter, alt mens du navigerer gjennom spektakulære isfylte fjorder med kajakk. Denne turen er en unik mulighet til å oppleve villmarkens majestetiske skjønnhet på nært hold, lytte til stillheten, lære om, og se, lokal kultur og historie i et område der vi nesten ikke ser noen andre mennesker!

Reiseplan og Aktiviteter

Eventyret ditt starter med et direktefly fra København til Narsarsuaq. Etter ankomst har vi vår egen båttransport til Narsaq, en inuittby hvor du blir introdusert til Grønlands rike historie og kultur gjennom et besøk til det lokale museet. De påfølgende dagene tilbringer du i kajakken, padler gjennom storslåtte landskaper, passerer isfjell i alle mulige blå-hvite toner og fasonger og størrelser, og utforsker historiske steder. Du får også muligheten til å svømme i de isfylte fjordene, og høste din egen mat fra naturen.

Bo- og Måltidsopplegg

Overnatting skjer i telt på nøye utvalgte steder som ikke bare tilbyr fantastiske utsikter, men også er rike på historie. Vi har teltleirer på steder hvor både vikinger og inuitter en gang bodde, og her kan du føle historiens nærvær i ruiner og i det spektakulære landskapet, som var hele verden for de som engang bodde her. Matopplevelsen på turen er av høy kvalitet, med rikholdige frokoster, varme lunsjer, og to-retters gourmet middager basert på lokale råvarer som hval, reinsdyr, lam, blåskjell og moskus.

Inkludert i Prisen

Prisen dekker en all-inclusive padleekspedisjon, inkludert to profesjonelle, lokalkjente og erfarne turledere, all nødvendig padleutstyr fra ledende merker som Zegul, Aquabound, og Levelsix, Kokatat, alle måltider, og unike kulturelle opplevelser skreddersydd for akkurat oss! Før turen arrangeres digitale møter for å forberede deltakerne best mulig, og du mottar en detaljert pakkeliste og informasjon om spesialtilbud på utstyr fra turledernes sponsorer og samarbeidspartnere. En spesiell bli-kjent helgetur i mars-april er også inkludert, hvor du vil møte dine medreisende og turledere, og sammen forberede dere til den store ekspedisjonen.

Kommunikasjon og Sikkerhet

Selv om det er begrenset mobildekning i det avsidesliggende området vi skal utforske, er sikkerheten ivaretatt med det nyeste satellittkommunikasjonsutstyret fra Garmin, slik at vi alltid har kontaktmuligheter til sivilisasjonen, og tilgang til oppdaterte værmeldinger.

Tilgjengelighet og Målgruppe

Det er verdt å merke seg at alle årets turer allerede er fullbooket, noe som understreker populariteten og det unike ved denne ekspedisjonen. Dette er din sjanse til å sikre deg en plass på neste års eventyr før det fylles opp. Turene er åpne for både enkeltpersoner og firmaer/grupper. Firmaer og grupper som ønsker å bestille egne tilpassede turer, bes ta kontakt i løpet av høsten 2024. Dette gir en unik mulighet for teambuilding og en uforglemmelig opplevelse i juli 2025.
Man må ha et helgekurs i kajakk for å kunne delta. Har du ikke dette, så gir vi kurset i forkant av turen slik at du får padlet deg litt opp før vi drar!

Etter Turen

Etter ekspedisjonen får du tilgang til en digital samling av bilder og en kort film som fanger essensen av eventyret, perfekt for å dele dine opplevelser med venner og familie. En online reunion arrangeres også, hvor deltakere kan mimre og dele historier fra turen.

Kontakt og Påmelding

For mer informasjon og påmelding til denne livsforandrende turen, kontakt oss via e-post: laila.reigstad@gmail.com. Ikke gå glipp av denne sjansen til å utforske Grønlands fortryllende landskap og rike historie sammen med et fellesskap av eventyrlystne sjeler.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et eventyr som garantert vil bli et minne for livet!