Ambassadører og samarbeidspartnere

Jammen er det hyggelig når de som driver med høykvalitets-friluftsutstyr spør meg om jeg vil representere dem!
De må du bare høre om 🙂


Siden 2019 har jeg vært ambassadør for amerikanske Aqua-Bound. De leverer toppklasse padleårer, og du kan prøve en drøss av dem her på Misje!
Siden 2022 har jeg vært ambassadør for kanadiske LevelSix. Dette er en anerkjent produsent av padlebekledning, og padleutstyr.


Siden januar 2024 har jeg vært ambassadør for estiske Zegul Kayaks. Helt nytt altså! Dette er kvalitetskajakker og nå gleder jeg meg slik til å få en helt fantastisk kajakk levert her på Misje. Det skjer første uken i mars da de lager en helt spesiell kajakk til meg i dette øyeblikk! Alle hjerter gleder seg!

I denne sammenheng samarbeider jeg såklart med de som importerer Zegul-kajakker til Norge, nemlig Padlespesialisten AS i Arendal! Dermed vil du kunne prøve mange Zegul-modeller her på Misje! Gleder meg til å invitere dere hit på testpadling, og såklart venter det rabatt om du kjøper etter å ha teste her hos meg!

Siden 2022 har jeg hatt samarbeid med Brynje of Norway og nyter til fulle å kunne bruke ypperste klasse av ulltøy! Både under tørrdrakten, våtdrakten, på fotturer, og i sofaen hjemme!Siden 2021 har jeg hatt samarbeid med Garmin om sattelittkommunikasjon, i tillegg til Fenix-klokkene!
Det er bare helt, helt fantastisk å kunne ha med seg Garmin InReach Mini på turene på Grønland, Folgefonna og i den norske fjellheimen! Tidligere hadde jeg satellittelefon med, de er store, ikke vanntette og batteriet lades så hurtig ut. Garmins Inreach Mini derimot er en liten vanntett dings, som holder på batteriet i ukesvis. Sommeren 2023 var jeg 5 uker på Grønland. Da var InReach påslått hele tiden og da ladet jeg bare en gang, til tross for at vi hadde sendt 70-80 meldinger, hadde sjekket været flere ganger hver eneste dag, og hadde hatt den dinglende i skulderstroppen på padlevesten.


Les gjerne mer om mine flotte sponsorer og se bilder her: Sponsorer