Arrangementer

Ein herleg gjeng fekk velfortjent Våttkort etter Introkurset i kajakk på Tysnes!

Her finner du oversikt over arrangementene mine i nær tid framover. Eg anbefaler i tillegg å følge med på mine Facebook-sider ReigstadUnlimited der du finn den mest oppdaterte arrangementslista.
Du kan alltid sende ein uforpliktande forespørsel til meg om desse arrangementene, eller om du tenker på eit privat arrangement som for eksempel barnebursdag (doble kajakker om ønskelig, 4-8 barn), voksenbursdager, familietur, blåtur, vennegjeng.
For påmelding eller forespørsel om arrangement send meg ein epost på laila.reigstad@gmail.com
Velkommen til mitt padleparadis her mellom holmar og skjær vest for Bergen!

13-14. februar 2021 (lørdag+søndag): AVLYST PGA SMITTEVERNS-LOCKDOWN I BERGEN OG OMLIGGANDE KOMMUNER! Nye datoer kjem!
GRUNNKURS i Havkajakk, Norges Padleforbund, 16 timer, på Misje!
Her finn du alle detaljar om kurset og det er framleis ledige plassar!

18. februar 2021 (torsdag): AVLYST PGA SMITTEVERNS-LOCKDOWN I BERGEN OG OMLIGGANDE KOMMUNER!
Når Barnas Turlag i Bergen inviterer til middag og prat for sine turrledere på Hotel Terminus i Bergen er eg invitert til å snakke om padling med barn! Det gleder eg meg til 🙂
Du må melde deg på via turlaget for å kunne bli med. Her finner du meir informasjon!

19-20-21. februar 2021 (fredag-lørdag-søndag):
TYSNES RUNDT i kajakk, ca 75 km!
Les om turen her!
NB! Turen er fullbooket!

30. april-1. mai -2. mai 2021: PADLEFESTIVAL!!!!!!!!!!!!!!
VI er så glade for å kunne invitere til ØYGARDEN PADLEFESTIVAL! Den vil foregå i det veldig flotte nybygget på museumskaia til Kystmuseet i Øygarden! Vi er veldig stolte av programmet, som snart legges ut 🙂 Vi kan røpe at festivalen opnast av ingen ringare enn ordførar Tom Georg Indrevik, Redningsselskapet kjem frå Oslo for å fortelle om sikkerhet på havet, og leiaren av museet Bjørg Christophersen vil snakke om lokalhistorie om dei plassane vi skal padle til lørdag og søndag, det vert ein mini-filmfestival, og det vert ein underhaldande festivalmiddag med taler, fjas og eigen syngedame, pluss mykje anna 🙂
Gled deg! Påmelding opnar i februar!

29-30. mai 2021 (lørdag+søndag): HOTELL OG PADLING
Sett av helga for nå vert det atter mulighet for ei herleg aktivitetshelg på den fantastiske perla Fjordslottet Hotell innerst i vakre Fotlandsvåg på Osterøy! Her kan du sove i deilige senger, nyte alle måltider, ta 4-timers padlekurs lørdag og padle tur i flotte Osterfjorden søndag! Her kan du bli med sjølv om du aldri har sittet i ein kajakk før!
Meir informasjon kjem her eller du kan kontakte Fjordslottet Hotell direkte på telefon 56 39 50 90. Velkommen til ei heilt spesiell Mai-helg i herskapelege omgivelser!

12. juni (lørdag): Padlekurset til Norges Padleforbund i Fana!
Det var så kjekt i fjor og Kalandseid Idrettslag har invitert meg tilbake i år også! 12. juni holder eg det 4-timers Introkurset til Norges Padleforbund i den meget padlevennlige Kalandsvatnet! Du kan komme der uten å ha prøvt kajakk tidlegare. Oppmøte kl 10 eller kl 15, velg det som passer best for deg. Det kjem meir info om dette, men vil du sikre deg plass til padlekurset bland vannliljer så kontakt daglig leder i Kalandseid IL Erik Tonheim på mobil 96626546.

3-13. august 2021: VI PADLER PÅ GRØNLAND!!!
Årets padletur på Grønland! Sjekk denne filmen så ser du kva det går i.
Denne turen er fullbooket, men ta kontakt dersom du kunne tenke deg å være med ved neste anledning 🙂

Grønland er eit eventyr og eit historisk vindu tilbake til vikingar, norrøn busetjing og inuittfangarlivet! Må opplevast!