Jeg har laget en app om friluftsliv! En kunnskapsbase med navnet Feminint Friluftsliv! Finnes ikke maken noe sted!

I november og desember 2023 jobbet jeg hele dagen, hele uken, med å ferdigstille noe helt nytt! Jeg har nemlig laget en app som det ikke finnes maken til. En app som jeg vet at det er bruk for! Og hvordan kan jeg vite det? Jo, de siste 8 årene har jeg arrangert friluftsturer til lands og til vanns, hele året. I løpet av alle disse turene får jeg veldig mange spørsmål om ulike deler av friluftslivet. Jeg har da lagt merke til at det helt klart er forskjell på hva menn og kvinner spør om. Vi kvinner ser ut til å ha andre spørsmål enn menn, fordi vi er opptatt av andre tema innenfor friluftsliv, vi ønsker ofte noe annet av friluftslivet enn det mange menn gjør, og vi har ofte helt ulike forventninger til turene.
Jeg har derfor kalt appen Feminint Friluftsliv, og den kommer med svar på de mange spørsmålene jeg har fått fra inspirerende kvinner på mine turer og kurs gjennom disse siste åtte år.

Hvorfor Feminint Friluftsliv?

Å være ute i naturen er veldig befriende, men jeg har også sett nølingen og usikkerheten mange kvinner føler når det gjelder å utforske friluftsliv alene eller uten å ha med seg en de regner som «ekspert», gjerne sin mann eller samboer. Feminint Friluftsliv er mitt bidrag til å gi deg som kvinne kunnskap, metoder, tips som gir nettopp deg mestring, kunnskap og dermed den dype turgleden dette gir!

Hva kan du forvente av appen?

Feminint Friluftsliv er ikke en app som bare underholder, det gir deg en utvikling som tar deg fra usikkerhet til selvtillit, fra spørsmål til kunnskap, fra å være en tilskuer på friluftsturer til å bli en deltaker og pådriver, en som folk henvender seg til når de har spørsmål!

  • 30 Moduler: Dekker alt du trenger å vite om friluftsliv, fra det grunnleggende til erfarne teknikker.
  • Ukentlige Livesendinger: Hver torsdag kveld kl 20-21 er det en uformell og informativ livesending fra mitt eget hjem eller fra et sted ute i naturen (med stabil mobildekning!) der du kan stille alle de spørsmålene du har, og vise frem det utstyret fdu har for å lære hvordan det egentlig fungerer, eller du får info om hvilket friluftsutstyr du trenger for nettopp ditt bruk.
  • Praktisk Læring: Det handler ikke bare om teori; vi skal også praktisere og mestre ferdigheter sammen. Det skjer på livesendingene det også og til nå denne måneden appen har lagt i app-butikkene, så har vi blant annet sett på alt som finnes av kjøkkenutstyr, vi har sett på hva som er gode soveposer og liggeunderlag, vi har laget to fantastiske lunsjretter, også de live der damer stod på sitt kjøkken rundtom i Norge og lagde mat sammen!
    Utover våren har du også mulighet for å bli med på fysiske fellesturer 🙂

For hvem er denne appen?

Feminint Friluftsliv er for alle kvinner, uansett alder eller erfaring, som har en gnist av eventyrlyst i seg. Det spiller ingen rolle om du aldri har satt opp et telt eller om du har 10 sommernetter i telt – det er alltid noe nytt å lære og oppleve.

Bli med!

Siden det er en app, kan du lære i ditt eget tempo heller enn å stille på webinarer og steder til bestemte tider, og siden det er en app på telefonen din, så har du tilgang overalt.
I appen lærer du via engasjerende innhold som videoer, tekster, illustrerende bilder, og altså livesendinger.

Appen er tilgjengelig både i App Store og Google Play Store. Last gjerne ned Feminint Friluftsliv, bli med i vårt fellesskap, og la oss sammen ta skrittet ut i det vakre, ville og vidunderlige som venter oss der ute!
Du bestemmer selv hvor lenge du vil med! Om du gir gass så når du gjennom innholdet på 1, kanskje 2 måneder, pluss at du altså får 4 spørretimer i uken!

Oppdag en dypere turglede fordi du lærer å bli selvstendig og full av turkunnskap sammen med oss!