KOM OG PRØV ZEGUL KAYAKS PÅ MISJE!

I den pulserende verdenen av kajakkpadling, er jeg glad for å kunne være med å levere kvalitet til deg som er helt ny eller nybegynner innen kajakkpadling! I januar i år var jeg heldig å bli den ene av to ambassadører for Zegul Kayaks her i Norge!
Dette estiske kajakkmerket, kjent for sitt håndverk, har etablert seg som et foretrukket valg blant mange padlere, takket være sin dedikasjon til sporten.

Og at jeg nå representerer Zegul Kayaks  vil også gi DEG noen fantastiske muligheter. For, fra mars tilbyr jeg en unik sjanse på Misje for alle som ønsker å oppleve Zeguls kajakker på nært hold. Dette er en sjelden mulighet til å prøvepadle et utvalg av deres fremste modeller, og selv føle på den eksepsjonelle kvaliteten og ytelsen som Zegul-kajakker tilbyr. Enten du er en erfaren padler eller en nybegynner, inviteres du til å utforske padlingens kunst sammen med oss! Det skjer altså medio mars 🙂 Og ja, det blir spesialpriser!

Zegul Kayaks, et premium merke for kajakker, har en rik historie og er kjent for sin høye kvalitet og håndverk. De produserer sine kajakker like ved Tallinn i Estland, og firmaet er anerkjent for sin dedikasjon til håndverket og oppmerksomheten til detaljer.

Zeguls serie av Arrow Play kajakker er designet med spesiell oppmerksomhet til manøvrerbarhet og ytelse, noe som gjør dem ideelle for både nybegynnere og erfarne padlere som søker etter en leken, men likevel stabil og pålitelig kajakk. Disse kajakkene er kjent for sin elegante design og evnen til å håndtere varierte vannforhold, noe som gjør dem til et populært valg blant padlere som verdsetter kvalitet og funksjonalitet i sin padleopplevelse.

Arrow Play-serien tilbyr kajakker i forskjellige materialer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Jeg har alle tre her på Misje. Her er de tre variantene som kajakkskroget er laget i:

  • A-core: Dette er en avansert konstruksjon laget av et lag med høykvalitets glassfiber og et lettvekts skumkjernemateriale, som tilbyr en optimal blanding av stivhet, holdbarhet og vektbesparelse. A-core kajakker er designet for å gi en utmerket balanse mellom ytelse og lett håndtering, noe som gjør dem til et godt valg for padlere som ønsker en høykvalitets tur på vannet. Du kan prøve denne her på Misje fra mars av!
  • C-core: C-core konstruksjonen tar holdbarhet og ytelse til neste nivå med en kombinasjon av karbonfiber, glassfiber og en skumkjerne, noe som gir en enda sterkere og mer robust bygging. Denne konstruksjonstypen er ideell for padlere som ser etter en ekstra grad av beskyttelse og lang levetid i sine kajakker, uten å kompromisse på ytelsen. Jeg vil ha to slike som du kan prøvepadle på Misje i fra mars av!
  • Polyetylen (PE): Det er 11 slik vi har på Grønland, pluss to her på Misje! Kajakker laget av polyetylen, altså plast, tilbyr en utmerket kombinasjon av holdbarhet og rimelighet. PE-kajakker er svært motstandsdyktige mot støt og skader, noe som gjør dem til et populært valg for nybegynnere og for de som padler i utfordrende forhold.

Som grunnleggeren av både ReigstadUnlimited og appen Feminint Friluftsliv, har vi 11 Zegul Arrow Play kajakker ved min base i inuittlandsbyen Narsaq i Sørvest-Grønland. Sommeren 2023 hadde vi med over 30 padlere som sammen padlet i 5 uker i de isfylte fjordene. Opplevelsen med kajakkene i både bølger og flatt hav, alltid fullpakket, var svært tilfredsstillende.!

Jeg var derfor glad da Zegul Kayaks, spurte om jeg ville være ambassadør for dem. Fra nå av vil jeg padle en spesiallaget Zegul-kajakk med C-core, som er knallrosa og svart, som bare veier 20 kilo, er 509 cm lang, og som markerer et unikt partnerskap mellom min virksomhet og Zegul Kayaks, med et tydelig snev av Feminint Friluftsliv i seg 😊
Denne kajakken er designet for et bredt spekter av aktiviteter, fra eventyrpadling til helgeturer og kortere ekspedisjoner. Dens konstruksjon og design gjør den eksepsjonelt responsiv og allsidig, egnet for mellomliggende og avanserte padlere som er mindre til medium store. Kajakkens dimensjoner og vekt tillater enkel håndtering, mens dens maksimale lastekapasitet sikrer at padlere kan ta med nødvendig utstyr for sine eventyr.

HER ER MIN NYE KAJAKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gleder meg sånn til å prøve den i mars, sammen med deg!

Padlespesialisten AS i Arendal er eneste importør av Zegul Kayaks i Norge, og jeg innleder nå også et samarbeid med dem, noe som gagner alle som padler med meg. Det blir nå mulighet for å prøvepadle både plast, A-core og C-core kajakker på min base på Misje. Dette samarbeidet åpner for en unik mulighet for padlere å oppleve kvaliteten og ytelsen til Zegul-kajakker førstehånd, og det styrker tilbudet til padlesamfunnet ved å gi tilgang til noen av de beste kajakkene på markedet.

Velkommen til Misje – hvor din padlehistorie kanskje tar sin neste, spennende vending!