Lurer du på hva innholdet i appen FeminintFriluftsliv er?

«Feminint Friluftsliv» er appen som tar deg med på en spennende og lærerik reise i friluftslivets verden. Vi dekker alt fra grunnleggende ferdigheter til mer avanserte teknikker, med en rekke temaer som vil forvandle dine turer i naturen til uforglemmelig opplevelser.

Våre moduler gir deg praktiske tips og råd for å håndtere viktige og gøyale aspekter av friluftsliv.

AV KVINNER FOR KVINNER (sorry Lars Monsen)
Appen, som altså er en kunnskapsbase, er laget av kvinner for kvinner. Visst har vi Lars Monsen, vår riks-friluftsmann, men han er ikke som de fleste av oss kvinner, hør bare: Han har aldri med såpe på turene sine, han bruker bare bregner og mose til toalettpapir, og truser, vel han har bare med en eneste truse på sine 3-ukers turer, det er den han står og går i, og han sier at hans hemmelighet er at han vrenger den halvveis i turen!
Vi vet jo derfor at vi kvinner har unike behov og utfordringer i friluftslivet, som skiller seg en del fra Monsens, og derfor samler vi all info tilpasset oss kvinner. Skulle bare mangle, medsøstre!

Lurer du på hvordan du kan opprettholde personlig hygiene under turen, selv når du er langt fra sivilisasjonen? Vi tar også opp spørsmål som hva du gjør når du trenger å gå på toalettet i naturen, og hvordan håndtere utfordringen med kalde, hvite, stive fingre i kaldt vær.

Forståelse av riktig bekledning, fra BH til ytterklær, er essensielt for komfort og sikkerhet, og vi utforsker såklart spørsmålet: «Fryser kvinner mer enn menn?» Er det sant eller er det bare en «saying» som har blitt til en sannhet?

FYRE OPP BÅL (og ALLTID få det til)!
Ønsker du å mestre kunsten å fyre opp bålet på en effektiv måte? Istedetfor at det er kjæresten eller en annen mann på turen som gjør det? I appen viser vi deg hvordan du får det til, ALLTID!

GLAM PÅ TUREN, SÅKLART!
For de som ønsker en touch av GLAM på turene sine, tilbyr vi kreative løsninger for å kombinere stil med funksjonalitet. Vi deler også eksperttips for overnatting ute, enten det er i gapahuk, telt, hengekøye, tarp eller under åpen himmel. Våre 10 tips for en vellykket telttur vil garantere en behagelig og trygg opplevelse!

KOMFORT
Komfort under overnatting er viktig, og vi forklarer hvordan du velger det beste liggeunderlaget og soveposen, samt hvordan du kan unngå å ligge våken fordi du fryser. For å gjøre natten mer behagelig, utforsker vi også hvordan du kan bli mindre mørkredd. Dette er viktig for å sikre en fullstendig avslappende og gjenopprettende opplevelse i naturen.

MATLAGING
Matlaging ute er en kunst i seg selv, og vi viser deg hvordan du setter opp ditt utekjøkken, bruker gass og gassbrennere, samt håndterer en stormlighter. Finn ut hvilken mat som passer best til ulike typer turer, og hvordan du håndterer søppel for å bevare naturen ren og vakker.

Til slutt gir vi deg innsikt i bruk av Omnia turstekeovn, med deilige matoppskrifter som er perfekte for friluftslivet. Vi ser også på hvordan du kan skaffe deg gratis friluftsutstyr, slik at du kan nyte naturen uten å bryte budsjettet.

IKKE BARE EN APP!
«Feminint Friluftsliv» er ikke bare en app – det er din ultimate guide for å leve og nyte friluftslivet til det fulleste. Bli med oss og oppdag en verden av muligheter, fra praktiske tips til inspirerende ideer, som vil forbedre hver tur og gjøre hver opplevelse mer minneverdig.

Appen kan nå lastes ned fra App Store! Og er på vei til Google Play Store.