NY SPONSOR: ZEGUL KAYAKS!

I januar 2024 ble heldige meg ambassadør for den estisk kajakkprodusentet Zegul Kayaks! De holder til en halvtimes kjøring utenfor hovedstaden Tallinn. Dette samarbeidet er noe jeg virkelig gleder meg til!

Zegul-merket ble etablert i Sverige i 2008 av kajakkpadlere Alexander Nyberg og Johan Wirsen. Etter omfattende testing og foredling traff de blink med den nå klassiske Zegul 550, som ble en av de raskeste havkajakkene i Europa.

I 2009 kjøpte det estiske selskapet Tahe Outdoors Zegul-selskapet. Tahe Outdoors initiativ var å gjøre Zegul-merket kjent for andre markeder over hele verden.

Arrow-kajakker er designet med fokus på lek og teknikk på vannet, de reagerer raskt og nøyaktig og er stabile selv under svært krevende forhold.

I dag selges Zegul-kajakker i over 30 land, inkludert i Norge, via Padlespesialisten i Arendal. Jeg samarbeider derfor også med Padlespesialisten AS, et samarbeid som vil gavne deg også!

Jeg får min kajakk levert på Misje i mars 2024, og gleder meg enormt til det!

Zegul-kajakkene forhandles i Norge av Padlespesialisten AS i Arendal. Siden det er langt fra Misje til Arendal, rundt 9 timer i bil, så vil jeg fra mars av ha noen flotte Zegul-kajakker på utlån fra Padlespesialisten her på Misje, slik at du som lurer på hvilken kajakk som passer deg, kan komme hit og prøve de ulike kajakkene! Både i plast, glassfiber/kompositt og karbon. Og du, det vanker en bestillingkode til deg som gir rabatt hos Padlespesialisten dersom du vil kjøpe kajakken!