Redaktør for magasinet Padling og www.padlesiden.no

Fra januar 2022 har eg takket ja til å bli redaktør for det eneste magasinet i Norge som er dedikert til padling, nemlin PADLING, og den tilstøtende nettsiden www.padlesiden.no!
Dette er kjempespennende og eg gleder meg til å være med å friske opp bladet nå som det er inne i sitt 20 årgang! HURRA!!!

Eg overtok redaktørjobben etter Edmund Mongstad, som nå har blitt ein sprek pensjonist!

I jubileumsåret starter vi friskt på både med meg som ny redaktør, nye nettsider, ny type innhold, nye samarbeidspartnere og noen hovedsponsorer. Og det hele starter NÅ!

Inne på www.padlesiden.no vil det skje mye!
Det kommer nytt stoff flere ganger i uken så om du vil bli oppdatert på det som skjer i padleNorge så er det bare å klikke seg innom jevnlig.
Det vil bli nyheter, intervjuer, artikler, tips, og altså mye mer, og annen type, stoff enn det som kommer i magasinene.
Når det gjelder magasinet, så vil det komme fire utgaver i år. Også her vil du merke forandringer i innholdet.

GARMIN er en av hovedsponsorene. Vi liker godt 2-veis satellitkommunikasjon når vi er farr out i forhold til sivilisasjonen!


Hvert magasin vil ha et aktuelt tema med innhold både fra redaksjonen og fra frilansere. I tillegg vil du finne faste spalter av og med sentrale personer i padleNorge, som er spesialister på det de skriver om. I tillegg har vi startet opp samarbeid med to sentrale aktører innen sikkerhet på sjøen og padleglede, nemlig Norges Padleforbund og Redningsselskapet.

Både nettsidene og magasinene vil fra nå av dekke bredden i padleNorge, ta pulsen på det som rører seg fra sør til nord, rapportere fra padlefestivaler og konkurranser, gi deg en padlearrangementsoversikt for sommeren slik at du kan legge opp ferien deretter, møte klubber på hjemmebane,  inspirere til padlesteder og aktiviteter, og passe på at vi alle lærer noe nytt og utvider padlehorisonten!

Vi vil holde deg oppdatert og for å kunne det så er det veldig hyggelig om nettopp du sender oss en epost om det som rører seg i din padlehverdag!

Eigarane av Padling og www.padlesiden.no er mediebyrået MedieVekst AS i Oslo. I mai-juni 2021 fikk eg i oppdrag å skrive ei nybegynnerbok i havkajakk. Ein kjempekjekk prosess!