Sponsorer og samarbeidspartnere

Jeg er så heldig å ha fire flotte sponsorer og særdeles gode samarbeidspartnere!
Det er Aquabound, LevelSix, Garmin og Brynje!

Stilige Aquabound-årer og herlig varm bekledning fra Brynje of Norway


AQUABOUND!

Våren 2019 var jeg så heldig å bli med på Pro Staff Teamet til den amerikanske padleåreprodusenten AquaBound! Det betyr at du kan både teste ut og kjøpe desse lette årene hos meg her på Misje.
AquaBound Pro Staff Team_Laila johanne Reigstad

LevelSix


Det var så hyggelig å bli tilbudt plass på kanadiske LevelSix sit ambassadør team! LevelSix har massevis av flott padlebekledning, samt padleutstyr!

Her er hele gjengen i LevelSix-tørrdrakter på Grønland sommeren 2023!

GARMIN


Siden 2021 har jeg hatt samarbeid med fantastiske Garmin!
Det er en fornøyelse hvert år å kunne ha med seg det nyeste innen satellitkommunikasjon på turene til Grønland, Folgefonna og Stølsheimen! Jeg har med Garmin Inreach Mini og klokken Garmin Fenix 7 sapphire solar.
Ikke bare kan du be om hjelp, du kan sitte med din mobil og skrive meldinger som du bluetoother til Garmin Inreach og så blir den sendt til det mobilnummeret du ønsker. Via Garmin Inreach får du også oppdaterte værmeldinger minst 6 ganger i døgnet.

Her kan du lese min produkttest, som ligger på nettsidene til Fjellsport.no!

Der ligger den: min Garmin Inreach mini 2!

BRYNJE OF NORWAY

Siden 2022 har jeg samarbeidet med den beste ulltøyprodusenten, nemlig Brynje of Norway! Kanskje kjenner du til ullnettingen til Brynje. Jeg har jo faktisk min fars hvite ullnetting t-skjorte som var ny engang på 1970-tallet!
Du som er med meg på turene til Grønland og Ytre Hebridene får rabattkode slik at du også kan gå rundt i maks komfort og varme!

Brynje ull T-skjorte og Brynje utebukse!